Lærernes Dag i H.C. Andersens Hus

Mandag d. 28. marts 2022 inviterer museet H.C. Andersens Hus i Odense til Lærernes dag. ”Lærernes dag” er en præsentation af vores splinternye og banebrydende museum.

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

Du vil få en introduktion til museets skarpe læringsprofil, metoder og gode eksempler. Ligesom resten af museet er undervisningsforløbene utraditionelle, nyskabende og ikke mindst dybt funderet i Andersens egen tilgang til kunst og læring; I forløbene udfolder vi Andersens eventyrlige univers og går på opdagelse sammen med eleverne.

Du vil kunne tilmelde dig to ud af fire workshops, hvor der vil være et element at deltagelse i form af dialog eller øvelser.

De fire workshops er: 1. Minecraft og H.C. Andersen - et samarbejde i verdensklasse 2. ”Eventyrbørn” – udviklingen af et nyt læringsunivers 3. Nationalt H.C. Andersen Center - når forskning og undervisning går hånd i hånd. 4. Små Skridt – Store Eventyr - Museets satsning på de yngste museumsgæster Læs mere om de fire workshop på nedenstående link.

For yderligere information kontakt museumsinspektør Line Lundø på lblun@odense.dk

Start dato: 28. marts 2022Hjemmeside: http://hcandersenshus.dk/laerernes-dag/

Pris: 50 kr.