Konference om projektbaseret læring

Torsdag den 8. juni klokken 10.00 – 15.00. Sted: Hotel Christiansminde, Svendborg.

Gratis LEAPS-konference om projektbaseret læring. Konferencen henvender sig til lærere og skoleledere, der arbejder med projektbaseret læring – eller gerne vil arbejde projektbaseret.

Temaet for årets konference er: Sådan overvinder du udfordringerne i projektbaseret læring.

Tilmeld dig konferencen her: http://bit.ly/LEAPS-konference

Dagen bliver spækket med spændende oplæg og værksteder. De 10 LEAPS-skoler giver dig blandt andet indsigt i deres fejl og succeser, du kan udvikle dit eget projektbaserede forløb og blive klogere på organisering af teamsamarbejdet.

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

Powered by Labrador CMS