Velkommen til dit faglige netværk for håndværk og design

Folkeskolen.dk/håndværkogdesign er for alle med interesse for håndværk og design.

Publiceret Senest opdateret

Velkommen til det faglige netværk for håndværk og design. Netværket er for alle, der underviser eller er interesseret i håndværk og design i folkeskolen.

På netværket udgives løbende redaktionelle nyheder om håndværk og design, ligesom netværkets brugere deler erfaringer og holdninger i form af indlæg.

Har du viden, erfaringer, overvejelser eller andet, du har lyst til at dele, kan du selv bidrage til samtalen i det faglige netværk ved at skrive et indlæg og sende til debat@folkeskolen.dk. Du er også meget velkommen til at skrive en kommentar på andres indlæg.

Hvis du vil holde dig opdateret med, hvad der sker på det faglige netværk, kan du tilmelde dig netværkets nyhedsbrev. På den måde får du helt automatisk besked i din indbakke, når der er nye artikler og indlæg.

Det faglige netværk drives i samarbejde med Den faglige forening Håndværk og Design, som bidrager med indlæg på netværket.

Har du et godt tip til et emne, du synes fortjener redaktionel opmærksomhed, kan du skrive til journalist Pernille Aisinger på pai@folkeskolen.dk