Konference: Håndværk - håndværk - håndværk

11.-12. marts 2024 på Efterskolen i Skjern, Skolebyen 11, 6900 Skjern

Til håndværk og designundervisere, skoleledere samt andre interesserede.

I Den faglige forening Håndværk og Design afholder vi konference i dagene 11. – 12. marts 2024. Temaet for årets konference er ”Håndværk – Håndværk - Håndværk”.

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

Konferenceadressen er: Efterskolen i Skjern, Skolebyen 11, 6900 Skjern

Deltagerpris: Medlemmer af Den faglige forening Håndværk og Design: 2595 kr. Ikke medlemmer: 2995 kr.

Den faglige forening Håndværk og Design sætter det gode håndværk i fokus på årets konference til foråret. Vigtigheden af at være dygtig håndværker, der videreformidler til eleverne.

Konferencen indeholder to foredrag med passionerede håndværkere indenfor hver deres område. Begge formidler værdien af at kunne mestre håndværket.

Vi arbejder i en workshop, hvor der er hele syv at vælge mellem. Der arbejdes i den samme workshop hele konferencen, og lige så vigtigt; så er der mulighed for kollegial sparring på kryds og tværs af landet indenfor fagets håndværksområder.

Læs mere om konferencen på foreningens hjemmeside og find konferenceprogrammet samt tilmelding.

Kontaktinfo: Den faglige forening Håndværk og Design

ireneea@outlook.dk

Powered by Labrador CMS