Det østjyske sommer håndværk og design stævne 2023.

Fredag d.11 august 2023 kl.12.30-21.00 og lørdag d.12 august 2023 kl. 08.00-14.30 på Østervangskole i Hadsten - nordvest for Aarhus

Det er med stor fornøjelse, at din faglige H&D-forening i Østjylland for sjette gang kan invitere dig og dit fagteam til det store Sommer H&D-stævne sammen med dit faglige netværk fra hele landet.

Faglig progression i Håndværk og design-fagets kompetenceområder kan være en udfordring at få et overblik over og implementere i undervisningen. For kan alle fagets håndværksmaterialer introduceres i 3. klasse? Hvilke håndværksteknikker er bedst først fra 6. klassetrin? Hvad er det det ”nye” i valgfaget, og hvad er allerede kendt? Hvad med hele designdelen – hvor ligger progressionen der? Det er store didaktiske spørgsmål, som årets Sommerstævne vil prøve at give et bud på gennem temaet: ”Hvor ligger progressionen i H&D-faget”

I løbet af 11 undervisningstimer, vil instruktørerne i de 9 vidt forskellige H&D-workshops, stille håndværksmæssige opgaver, som alle vil undersøge temaet igennem praktisk arbejde og reflekterende dialog. Du er altså med din deltagelse med til at undersøge temaet, og ved stævnets afslutning vil stævnets produkter blive udstillet progressivt i trin, som et bud på en eksemplarisk rød tråd.

Stævnet er åbent for alle interesserede, og især også for H&D-studerende – bemærk den lave studiepris.

Orienter dig i de 9 workshopmuligheder, og vælg to i prioriteret rækkefølge ved tilmelding, men vær opmærksom på, at der kun arbejdes i en workshop over begge stævnedage. Tøv ikke med snarlig tilmelding da der er ”først til mølle-princip” på de begrænsede pladser i de enkelte workshops.

Programmet for de to dage bliver offentliggjort senere.

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

For mere information og tilmelding se nedenstående link:

Det Østjyske Sommer H&D-stævne - 2023 - Håndværk & Design (xn--hndvrkogdesign-libt.dk)