Uskolet

Elev overvejer at gå på nedsat tid efter sommerferien

Publiceret

En elev nede i 4.b overvejer at gå på deltid fra næste skoleår. Baggrunden er de lange skoledage, og at eleven ikke føler, at hun har ordentlig tid til nogle af de ting ud over skolearbejdet, som hun også sætter pris på og har lyst til. Selv om beslutningen endnu ikke er endeligt truffet, er hun indstillet på, at noget i hvert fald er nødt til at blive ændret.

”Det ville være virkelig rart med noget mere tid til familien”, siger eleven, som vurderer, at hun nok godt vil kunne få det til at løbe rundt rent fagligt, selv om det selvfølgelig vil kunne mærkes med de færre timer.

”Der er også min ridning, som jeg synes, det har været svært at finde tid til, og så savner jeg bare at have lidt mere plads i hverdagen til at sidde og tegne og slappe af og nyde det lidt, inden jeg bliver voksen”.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.

Powered by Labrador CMS