Fra 1. april står Hawer Hassel, 34, i spidsen for den kommercielle del af fagbladet Folkeskolen, herunder salg af annoncer i fagbladet Folkeskolen og på folkeskolen.dk og jobsitet Lærerjob.dk
Fra 1. april står Hawer Hassel, 34, i spidsen for den kommercielle del af fagbladet Folkeskolen, herunder salg af annoncer i fagbladet Folkeskolen og på folkeskolen.dk og jobsitet Lærerjob.dk

Fagbladet Folkeskolen henter ny kommerciel chef hos Politiken

Hawer Hassel har bl.a. haft ansvaret for job- og annoncesalget hos netmediet Skolemonitor

Publiceret

Fagbladet Folkeskolen har ansat Hawer Hassel, 34, som ny kommerciel chef. Han er i dag teamleder for Jobs og Nicher på Politiken, hvilket blandt andet omfatter salg for alle de såkaldte Monitor Medier samt printudgivelser som Studieliv. Han har været med hos Skolemonitor, siden det startede som Skoleliv for fem år siden. Dermed kender han både stofområdet, markedet og kunderne på skole- og undervisningsområdet særdeles godt.

Som kommerciel chef på fagbladet Folkeskolen får Hawer Hassel ansvaret for alle fagmediets kommercielle aktiviteter, som omfatter annoncer på print og digital, jobannoncer samt advertorials og partnerskaber. Hans vigtigste opgave bliver at hæve omsætningen digitalt.

”Fagbladet Folkeskolen er et stærkt og troværdigt brand med en attraktiv målgruppe for annoncørerne. Jeg ser et kæmpestort uforløst kommercielt potentiale, så jeg glæder mig bare til at komme i gang", siger Hawer Hassel.

Fagbladet Folkeskolen udkommer hver dag på folkeskolen.dk, på sociale medier og i en stribe nyhedsbreve. Det trykte Folkeskolen udkommer 20 gange om året og har over 135.000 læsere, ligesom mediet har 23 faglige netværk med segmenteret indhold og over 200 bloggere. Samtidig ejer Folkeskolen jobportalen lærerjob.dk og andre nichesites som lærerprofession.dk.

”Vi har skudt papegøjen med Hawer, som er det helt rigtige match for Folkeskolen. Han er både skarp på salget og strategien, han er en ambitiøs person og en motiverende leder, og så er han hjemmevant i vores marked. Hvis du er beslutningstager i skoleverdenen og ikke kender Hawer, så kommer du til det", siger Andreas Marckmann Andreassen, adm. direktør og ansv. chefredaktør på Folkeskolen.

Han glæder sig til samarbejdet med Hawer Hassel, som med direktørens egne ord bliver ”min vigtigste sparringspartner på alt, hvad der handler om forretningen”.

Fagbladet Folkeskolen blev i 2015 en selvstændig virksomhed under navnet Fagbladet Folkeskolen ApS, som ejes af Danmarks Lærerforening og Stibo Complete.

Hawer Hassel har arbejdet inden for salg og ledelse siden 2015, siden 2018 på Politiken. Han er uddannet markedsføringsøkonom samt professionsbachelor i international handel og marketing.

Han tiltræder 1. april.

Powered by Labrador CMS