Generalforsamling i Kreds 53, Kalundborg Lærerkreds

Torsdag den 23. marts 2023 kl. 16.30 i Rørby Sognegård, Bakkegaardsvej 15, Rørby.

Indkaldelse til generalforsamling i Kreds 53, Kalundborg Lærerkreds

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i kreds 53, Kalundborg Lærerkreds, torsdag den 23. marts 2023 kl. 16.30 i Rørby Sognegård, Bakkegaardsvej 15, Rørby.

Dagsorden ifølge vedtægterne.

Forslag, der ønskes optaget på dagsordenen, skal skriftligt foreligge hos formanden/kredskontoret senest torsdag d. 9. marts 2023.

Endelig dagsorden vil blive udsendt senest torsdag d. 16. marts 2023.

Generalforsamlingen indledes med et oplæg ved formand for DLF Gordon Ørskov Madsen.

I forbindelse med generalforsamlingen vil der blive arrangeret spisning. Af hensyn til traktementet skal man tilmelde sig til tillidsrepræsentanten eller kredskontoret tlf.: 59515112 eller mail: 053@dlf.org senest onsdag den 8. marts 2023.

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

Powered by Labrador CMS