Madkulturen: "Det mener danskerne om sæsoner, convenience, datovarer og lokale fødevarer"
Danskerne køber mere færdiglavet mad
Danskerne tyr oftere til helt eller delvis færdiglavet mad, når de står ved køledisken. Mere end halvdelen af danskerne har ingen eller kun lidt interesse i de råvarer, der bruges i maden og råvarernes sæson spiller ikke ind, når man vælger råvarer. Til gengæld er madspild kommet i fokus, viser Madkulturens Madindeks, der offentliggøres i dag. “Vores oplevelse af, hvad der udgør et hjemmelavet måltid, flytter sig. Hvad der var convenience i går er hjemmelavet i dag”, forklarer direktør Judith Kyst i et nyhedsbrev.

Danskerne køber mere færdiglavet mad
Vi har lavet en ny flot platform. Desværre kunne vi ikke flytte de gamle profiler, så hvis du vil kommentere en artikel, skal du oprette en profil. Og er du ny i debatten – så velkommen til. Tjek eventuelt vores retningslinjer for debatten.
Tak fordi du deltager.