Citat

Majbrit Berlau, 45.
Majbrit Berlau, 45.

Berlau ny generalsekretær for Sex & Samfund

Det bliver den tidligere formand for Dansk Socialrådgiverforening, nuværende næstformand i Fagbevægelsens Hovedorganisation, Majbrit Berlau, der overtager posten som generalsekretær for Sex & Samfund fra Bjarne B. Christensen, der går på pension efter 24 år.

Sex & Samfund beskriver sig selv som en organiation, der i mere end 60 år har kæmpet for alles ret til at være den, de er, elske hvem de vil og få de børn, de ønsker, og det er Sex & Samfund, der årligt sætter sekuslaundervisnngen på skemaet i folkeskolen i Uge Sex.

”Også nationalt er der behov for en stærk organisation, der fortsat styrker seksualoplysning, så det seksuelle i vores liv er både godt og sundt. Derfor er det også vigtigt, at Sex og Samfund er med til at finde løsninger på, hvordan vi gør op med seksuelle overgreb og chikane. Det kræver en kulturforandring, hvor vi bliver bedre til at respektere hinandens grænser, krop og seksualitet. Kulturforandringen skal forankres bredt blandt både unge og ældre i de fællesskaber, hvor vi færdes", siger Majbrit Berlau.

Kilde: Pressemeddelelelse fra Sex & Samfund

Powered by Labrador CMS