Læremidler

Vi ser opkøbet af Straarup og Generator som en strategisk investering, der styrker Dafolos nuværende position i markedet inden for skole- og dagtilbudsområdet samt ungdomsuddannelserne og åbner nye muligheder for forretningsudvikling. Desuden glæder det mig meget, at vi nu får en lokation i Aarhus med adgang til byens uddannelsesmiljøer og kulturliv, siger forlagsdirektør Peter Andersen

Dafolo køber Straarup & Co

Publiceret

Firmaet Dafolo i Frederikshavn styrker sin position i markedet for læremidler og pædagogisk efteruddannelse ved at købe det aarhusianske forlag Straarup & Co og Generator Pædagogik & Psykologi af Per Straarup Søndergaard. 

Generator udbyder kurser og uddannelser, der fremmer børn og unges trivsel, læring og udvikling på ungdomsuddannelserne, mens Straarup & Co tilføjer nye genrer til Dafolo Forlags udgivelsesportefølje med populære letlæsningsserier, børne- og ungdomsbøger og krimi og feel good til de voksne læsere. Desuden står Straarup bag  'Livet' illustreret af den meget anerkendte forfatter og illustrator Lisa Aisato, der også har illustreret Erlend Loes gendigtning af 'Et juleeventyr'.

Per Straarup Søndergaard, der står bag både Generator og Straarup & Co, vil fortsat spille en vigtig rolle i forhold til udvikling af udgivelser og pleje af relationer til forfattere, oplyser han og Dafolo i en pressemeddelse. 

Dafolo.dk: "Straarup & Co og Generator Pædagogik og Psykologi bliver en del af Dafolo"