Thomas Aastrup Rømer er blevet tilknyttet en ny tænketank.
Thomas Aastrup Rømer er blevet tilknyttet en ny tænketank.

Thomas Aastrup Rømer i ny tænketank

Publiceret Senest opdateret

Denne sommer fik Danmark en ny værdipolitisk tænketank, Tænketanken Prospekt. Den tidligere DPU-forsker,  ph.d., pædagogisk filosof og uddannelsesdebattør Thomas Aastrup Rømer netop blevet en del af tænketanken.

”Jeg kommer i høj grad til at beskæftige mig med det, man kan kalde ’læringsrevolutionen’. Da skolereformen gik fra undervisning til læring, så tabte man kundskaberne på gulvet. Det har skadet folkeskolen enormt. De sidste mange års fokus på tests og målbarhed har i virkeligheden kun forværret situationen”, siger han i en pressemeddelelse.

Programleder for Program for medborgerskab og samfundspolitik i den nye tænketank, Christian Egander Skov, byder Thomas Aastrup Rømer velkommen:

”Vi er meget glade for at have Rømer med ombord på Prospekt. Skole og dannelse er det fundament, alt andet bygger på, og Rømer er en af vores skarpeste analytikere af den triste udvikling i vores uddannelsessystem gennem de sidste mange år. Han har også et skarpt blik for det borgerlige Danmarks rolle i den udvikling, som er uhyre relevant for vores fokus”.

Pressemeddelelse fra Tænketanken Prospekt

Powered by Labrador CMS