Velkommen til dit faglige netværk om børnehaveklassen

Det faglige netværk folkeskolen.dk/børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. Her kan børnehaveklasseledere dele erfaringer og blive inspireret. Her kan du søge hjælp og læse, hvad andre deler.

Publiceret Senest opdateret

Velkommen til det faglige netværk Børnehaveklassen, som er for alle, der arbejder med eller er interesseret i børnehaveklassen.

På netværket udgives løbende redaktionelle nyheder om arbejdet i børnehaveklassen, ligesom netværkets brugere deler erfaringer og holdninger i form af indlæg.  

Er du selv børnehaveklasseleder eller interesserer dig for børnehaveklasse og skolestart, kan du skrive indlæg om dine overvejelser, bekymringer, glæder og observationer - send det til debat@folkeskolen.dk. Du er også meget velkommen til at skrive en kommentar på andres indlæg.

Hvis du vil holde dig opdateret med, hvad der sker på det faglige netværk, kan du tilmelde dig netværkets nyhedsbrev. På den måde får du helt automatisk besked i din indbakke, når der er nye artikler og indlæg.

Netværket er drevet i samarbejde med Børnehaveklasseforeningen, som også bidrager med indlæg på netværket.

Har du et godt tip til et emne, du synes fortjener redaktionel opmærksomhed, kan du skrive til journalist Emilie Palm Olesen på emo@folkeskolen.dk.