Samværet mellem børn under corona har været et af emnerne, som Folkeskolen.dk/børnehaveklassen har skrevet om
Samværet mellem børn under corona har været et af emnerne, som Folkeskolen.dk/børnehaveklassen har skrevet om

Få inspiration til arbejdet i børnehaveklassen

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. Her kan børnehaveklasseledere dele erfaringer og blive inspireret. Her kan du søge hjælp og læse, hvad andre deler.

Publiceret Senest opdateret

Over 50.000 klik har der været på netværket Børnehaveklassen på folkeskolen.dk fra januar til og med november 2021. Netværket er drevet i samarbejde med Børnehaveklasseforeningen, som også har en blog på netværket. Næsten 800 er tilmeldt netværket og modtager løbende nyhedsbreve med det nyeste om børnehaveklassen.

Er du selv børnehaveklasseleder eller interesserer dig for børnehaveklasse og skolestart, kan du skrive indlæg om dine overvejelser, bekymringer, glæder og observationer - klik her for at skrive et indlæg.

Sprogprøver i børnehaveklassen, børnehaveklasseledernes status i Danmarks Lærerforening og coronaudfordringer blandt de mindste skoleelever har været store emner i årets løb på folkeskolen.dk/børnehSaveklassen. I har været aktive bloggere og har delt emner som fif til forældre, skilsmisse og billedbøger.

Kunne du tænke dig at få en blog på netværket, bedes du skrive til journalist Pernille Aisinger på pai@folkeskolen.dk. Det kan også være, at du har ris, ros eller tips til ideer til fremtidige artikler. Vi hører altid meget gerne fra dig.

Powered by Labrador CMS