I skrivende stund er Aula fanget i fortiden, nemlig skoleåret '22/23. Men løsningen er lige på trapperne, lover Styrelsen for It og Læring

Aula-udfordringer: Eleverne er ikke rykket videre til næste årgang

Mandag skulle alle elever været rykket til næste klassetrin i Aula, men på grund af tekniske problemer er det ikke sket. Styrelsen for It og Læring er opmærksom på problemet og arbejder på at løse det.

Publiceret Senest opdateret

Hvis du som lærer skal sende en besked til din kommende 7.-klasse, kan det være, du skal kigge på det klassetrin, de netop har afsluttet. 

På grund af tekniske problemer er klassetrinene nemlig ikke blevet opdateret i Aula i løbet af weekenden, som det ellers var meningen.

Problemet er umiddelbart størst for børnehaveklasseledere. For de kommende børnehaveklasseelever er ikke kommet ind i deres nye skoles Aula-system. 

Elever, som starter i ny skole efter ferien, er også berørt. Deres lærere må med andre ord vente med at sende beskeder til de nye elever og deres forældre, indtil problemet er løst.

Problemet skyldes en fejl i importen af data til de underliggende systemer i Aula, som drives af Styrelsen for It og Læring (Stil). Kontorchef i Stil Mette Simonsen oplyser til Folkeskolen, at man er opmærksom på problemet og i gang med at løse det. 

Styrelsen regner med, at det vil blive løst i løbet af mandagen.

Følg med på driftsinfo.stil.dk