Til august starter den tidligere skoleleder på Søndervangskolen i en ny stilling som boligsocial facilitator til familieindsatser på sprog og skolegang i Det boligsociale hus i Gellerup

Rani Hørlyck lander nyt job fra august

Søndervangskolens afgåede skoleleder skal arbejde som boligsocial facilitator i Aarhus-bydelen Gellerup

Publiceret Senest opdateret

Rani Hørlyck fratrådte i oktober sidste år sin stilling som leder på Søndervangskolen i Aarhus i kølvandet på en række markante beskyldninger om snyd ved afgangsprøver og et dårligt psykisk arbejdsmiljø for de ansatte.

Det er lokalmediet Gellerup.nu, der dækker historier om bydelen i den vestlige del af Aarhus, der kort beretter, at Rani Hørlyck har fået nyt job fra august.

Her starter hun i en ny stilling som boligsocial facilitator til familieindsatser på sprog og skolegang i Det boligsociale hus i Gellerup.

Rani Hørlyck starter i sin nye stilling samtidig med, at en ny fire-årig boligsocial helhedsplan går i luften for boligområderne Gellerup og Toveshøj. Ambitionen er, at området skal forvandles fra socialt udsat boligområde til en attraktiv bydel.

Rani Hørlyck havde været ansat som leder på Søndervangskolen siden 2008. Inden da var hun leder på Nordgårdsskolen, der lå i Gellerup, ind til kommunens politikere lukkede skolen i 2008.