Citat

Martin Østergaard Christensen, 47, er oprindelig uddannet cand.mag. i historie og psykologi fulgt af en pædaogisk diplomuddannelse og flere ledelsesefteruddannelser.

Skoledirektør i Aarhus forfremmes

Direktør for Børn og Unge i Aarhus Martin Østergaard Christensen bliver ny stadsdirektør i Aarhus Kommune, vedtog byrådet onsdag.

”Martin Østergaard Christensen har den helt rette profil. Han har lang erfaring fra flere toplederposter, og som bonus har han allerede et indgående kendskab til Aarhus Kommune. Han har med stor succes implementeret en ny organisation i Børn og Unge og udvist stærke evner til at samarbejde både inden for eget område, på tværs af Aarhus Kommune og med det politiske niveau. Vi får en direktør med et stærkt lederskab og skarpt blik for både strategi, helhed og kommunikation, som er nødvendig i vores fremtidige arbejde med at løse nogle af de store udfordringer og sikre en god og bæredygtig udvikling af kommunen. Jeg ser frem til at byde Martin Østergaard Christensen velkommen", siger borgmester Jacob Bundsgaard i en pressemeddelelse.

Helle Bach Lauridsen konstiueres som direktør for Børn og Unge.

Pressemeddelelse fra Aarhus Kommune