Matematik
0   4

Tidligere Malling Beck-chef bliver ny direktør for matematik-forlag

Det bliver en erfaren læremiddelforlagsmand, der overtager direktørstolen på Forlaget Matematik, nemlig den tidligere direktør for Malling Beck, Lars Tindholdt.

Lars Tindholdt grundlagde i 1970 undervisningsforlaget Teachmaster, som senere fusionerede med Malling Beck A/S, og videreudviklede forlaget under navnet Forlag Malling Beck, som blev Danmarks tredjestørste undervisningsforlag. Forlag Malling Beck blev kendt for matematik- og naturfagsudgivelser, hvor undervisningsmaterialerne Sigma, Faktor, Prisma og Natek især blev anvendt på mange danske skoler.

I 2002 købte Egmont Malling Beck. Lars Tindholdt fortsatte som administrerende direktør, og ved den efterfølgende fusion med Lindhardt og Ringhofs undervisningsforlag Alinea blev han souschef frem til 2015. Ved siden af har han siden 2005 drevet Tind ApS og udført konsulentopgaver.

Forlaget Matematik ejes af Danmarks Matematiklærerforening. Forlaget udvikler og forhandler analoge og digitale undervisningsmaterialer og driver også konsulent, kursus- og konferencevirksomhed. Direktør var i en årrække den nuværende bestyrelsesformand Gert B. Nielsen. Sidste år overlod han direktør posten til Jørgen Korsgaard, men han trak sig i maj i år fra posten af personlige årsager.

"Jeg glæder mig til at fortsætte udviklingen af et forlag, der brænder for udgivelse af undervisningsmaterialer og fagbøger, der sætter fokus på en grundig, praktisk og velfungerende undervisning", siger Lars Tindholdt i en pressemeddelelse fra Forlaget Matematik.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.179 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
701 andre er allerede tilmeldt