Tidligere direktør for Malling Bech Lars Tindholdt overtager direktørstolen i Matematiklærerforeningens forlag.

Tidligere Malling Beck-chef bliver ny direktør for matematik-forlag

Det bliver en erfaren læremiddelforlagsmand, der overtager direktørstolen på Forlaget Matematik, nemlig den tidligere direktør for Malling Beck, Lars Tindholdt.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lars Tindholdt grundlagde i 1970 undervisningsforlaget Teachmaster, som senere fusionerede med Malling Beck A/S, og videreudviklede forlaget under navnet Forlag Malling Beck, som blev Danmarks tredjestørste undervisningsforlag. Forlag Malling Beck blev kendt for matematik- og naturfagsudgivelser, hvor undervisningsmaterialerne Sigma, Faktor, Prisma og Natek især blev anvendt på mange danske skoler.

I 2002 købte Egmont Malling Beck. Lars Tindholdt fortsatte som administrerende direktør, og ved den efterfølgende fusion med Lindhardt og Ringhofs undervisningsforlag Alinea blev han souschef frem til 2015. Ved siden af har han siden 2005 drevet Tind ApS og udført konsulentopgaver.

Forlaget Matematik ejes af Danmarks Matematiklærerforening. Forlaget udvikler og forhandler analoge og digitale undervisningsmaterialer og driver også konsulent, kursus- og konferencevirksomhed. Direktør var i en årrække den nuværende bestyrelsesformand Gert B. Nielsen. Sidste år overlod han direktør posten til Jørgen Korsgaard, men han trak sig i maj i år fra posten af personlige årsager.

Matematik Forlagets direktør stopper 

"Jeg glæder mig til at fortsætte udviklingen af et forlag, der brænder for udgivelse af undervisningsmaterialer og fagbøger, der sætter fokus på en grundig, praktisk og velfungerende undervisning", siger Lars Tindholdt i en pressemeddelelse fra Forlaget Matematik.

Læs mere