Blog
1   5

Inspirationskatalog til Billedkunstens dag

Abonner på nyt om Danmarks Billedkunstlærere i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Deltag i BILLEDKUNSTENS DAG 2019

Danmarks Billedkunstlærere og Kompetencecenter for børn, unge og billedkunst har igen i år lavet et inspirationskatalog, som giver nogle gode idéer til, hvad I kan lave på BILLEDKUNSTENS DAG.

Find PLAKAT og INSPIRATIONSKATALOG her

BILLEDKUNSTENS DAG er en tilbagevendende landsdækkende begivenhed. På dagen sætter vi spot på billedkunst til børn og unge og viser mangfoldigheden i billedkunstundervisningen. Vores mål er at skabe opmærksomhed og synlighed om billedkunstområdet for børn og unge. Vi vil gerne invitere alle, der beskæftiger sig med eller underviser i billedkunst for børn og unge, til at markere BILLEDKUNSTENS DAG. Inspirationskataloget giver nogle idéer, men I kan også finde på jeres helt egne. Hovedsagen er, at børn og unge over hele landet får nogle gode billedkunstoplevelser.

Husk, I kan også finde idekatalogerne fra de tidligere år på foreningernes hjemmeside, under menuen "Billedkunstens dag"

Artiklen fortsætter under banneret

Del jeres oplevelser på Instagram og Facebook. Mærk dem #billedkunstensdag, så alle kan se dem. Billederne kan også ses på foreningernes hjemmeside. Vi glæder os til at se, hvad I har fundet på i år. Mange hilsner Danmarks Billedkunstlærere og Kompetencecenteret for børn, unge og billedkunst. For yderligere oplysninger kontakt:

Danmarks Billedkunstlærere Tlf. 2272 8946 eller 2045 2836 www.danmarksbilledkunstlaerere.dk

Kompetencecenter for børn, unge og billedkunst Tlf. 61999082 - www.kbub.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.731 andre er allerede tilmeldt