Ordblind/læsesvag
0   7

Årets Læsevejleder underviser både elever og forældre i læsevanskeligheder

Nationalbiblioteket Nota har kåret Bodil Staal fra Brørupskolen i Vejen Kommune som Årets Læsevejleder. For hende er det vigtigt, at både elever, forældre og lærere forstår, hvad det vil sige at være ordblind. Derfor er infoaftener om læsevanskeligheder, en facebookgruppe til at dele viden og arrangementer, en it-café og informationsmaterialer til forældre en stor del af Bodil Staals arbejde. ”Vi prøver at få forældrene med, så de sammen kan hjælpe børnene med at erkende de udfordringer, det giver at være i ordblindevanskeligheder”, siger Bodil Staal til Nota.dk. Hun gør også meget ud af at vise eleverne ældre rollemodeller eller kendte, som har klaret sig godt trods læsevanskeligheder.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.563 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.669 andre er allerede tilmeldt