Blog
0   2

Aftale om styrkelse af de praktisk/musiske fag

Abonner på nyt om H&D-blokken i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Er den nye aftale om styrkelse af de praktisk-musiske fag kun fantastisk? Er det bare for at få flere på erhvervuddannelserne? Er alle H/D lærere bare jublende lykkelige?

Nu er det politisk besluttet at styrke de praktisk/musiske fag i udskoling - og det er der mange som siger hurra til. Jeg har tidligere udtrykt min skepsis over at styrke fagene - selvom jeg elsker faget(!)

I går blev jeg ringet op af DR P1 orientering  og var direkte i radioen sammen med Merete Riisager til at kommentere den nye aftale.

Det kan høres på P1 orientering.

Jeg havde ikke haft god mulighed for at sætte mig ind i aftalen inden. Efterfølgende har jeg kort talt med en fra skolelederforeningens top. Det er kun et forsøg - og skal være ressouceneutralt. Pengene kan så fx. tages fra skolernes valgfagsordning - så jeg er stadig skeptisk.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg fik ikke nævnt at det jeg bedriver i mine timer, handler både om håndværk og design - og ikke kan ses som modul 1 på tømrer eller blikkenslageruddannelsen!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.183 andre er allerede tilmeldt