Styrelseschef forfremmet til øverste post i Undervisningsministeriet

9 måneder efter at han kom fra Finansministeriet til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, har Søren Hartmann Hede nu fået Undervisningsministeriets højeste embedmandspost, departementschef-stillingen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Jeg er glad for, at regeringens ansættelsesudvalg har godkendt ansættelsen af Søren Hartmann Hede som departementschef i Undervisningsministeriet. Jeg kender Søren fra hans virke som direktør i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og glæder mig over at få en erfaren leder med stor faglig indsigt som nær samarbejdspartner i stillingen som departementschef", siger undervisningsminister Merete Riisager i en pressemeddelelse.

Søren Hartmann Hede tiltræder sin nye stilling i dag. 

Han kommer fra stillingen som direktør i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og har tidligere blandt andet været afdelingschef i Finansministeriet og afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet.

Undervisningsministeriets hidtidige departementschef, Jesper Fisker, indgav i januar sin opsigelse for at blive direktør i Kræftens Bekæmpelse fra 1. maj.

Departementchef i undervisningsministeriet siger op 

 

Powered by Labrador CMS