Vi forsøger gennem samtalen at se, om vi på en eller anden måde kan finde en fælles vej, fortæller Anders Bondo.

Efter arbejdstidsforhandlinger tirsdag aften: "Det er svært"

De offentlige overenskomstforhandlinger venter lige nu på, hvad lærerformand Anders Bondo og hans modpart Michael Ziegler kan nå frem til. De to hovedpersoner mødtes her til aften. "Det her er svært", siger Anders Bondo efter aftenens forhandlinger.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tirsdag aften mødtes de to topforhandlere fra Danmarks Lærerforening og KL for at tale om en mulig arbejdstidsaftale for folkeskolelærerne.

Det var en meget fåmælt DLF-formand, der efter mødet konstaterede, at det - fortsat - er hårde forhandlinger:

"Begge parter er klar over, at det her er svært. Vores udgangspunkter er jo forskellige. Det er åbenlyst, og det ved vi godt. Vi forsøger gennem samtalen at se, om vi på en eller anden måde kan finde en fælles vej, og det er det, vi samtaler om", siger Anders Bondo Christensen og fortsætter:

"Nu er der sagt noget hen over bordet, som både vi og KL skal tænke videre over".

Anders Bondo Christensen fortæller, at parterne er enige om at tale sammen igen senest torsdag. Onsdag morgen mødes han med de øvrige organisationer i Forhandlingsfællesskabet for at orientere dem om resultatet af aftenens møde i KL-Huset.

Bondo håber på reelle forhandlinger om arbejdstid i dag 

 

Powered by Labrador CMS