Anmeldelse Børnehaveklasse
0   10

Kreativt sprogarbejde med børn

Bogen indeholder alt, hvad man skal bruge til et sprogligt projekt med børn: At læse højt, behandle film og være kreativ i et tæt samarbejde med børnene.

Fortælleværksted

Fakta


Titel
Fortælleværksted

Forfatter
Lene Brok, Jane Hyldgaard

Pris
249,95

Sider
160

Forlag
Akademisk Forlag

"Fortælleværksted" er først og fremmest en vejledning. Den viser på en ambitiøs og anerkendende måde vigtigheden af sprogarbejdet med børn i alderen fire-syv år. Bogen kan bruges til et fint udviklingsarbejde i daginstitutionen og indskolingen.

Artiklen fortsætter under banneret

"Fortælleværksted" er en iderig bog, som vejleder pædagogen og læreren fra start til slut med metoder til sprogarbejdet. Den har en legende tilgang til et fokuseret sprogarbejde, der for eksempel kan strække sig over fem formiddage.

Der er meget stof i "Fortælleværksted". Lene Brok og Jane Hyldgaard argumenterer endvidere godt for vigtigheden af at tage sprogarbejde alvorligt.

Hvis man vil følge bogen slavisk, er der vejledningsvideoer bagerst i bogen. De viser, hvordan man kan lave en teaterdukke med tøj og hår og det hele. Der findes også et eventyr med lydfil.

Her bliver kreativiteten, fantasien og sproget til et laboratorium. "Fortælleværksted" er udstyret med mange indtagende farvebilleder af høj kvalitet og viser især den oplevelse, fortællinger med dukker giver børnene.

Børn og voksne vil gennem et sådant sprogforløb mærke nærvær og glæde.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
706 andre er allerede tilmeldt
Hjælp os med at teste

Vin lille

⚠️ Hjælp os med at teste nye ideer til de faglige netværk og vind 6 flasker vin  ⚠️
Folkeskolens faglige netværk skal udvikles. Men hvor skal de udvikles hen? 
Vi har brug for din hjælp til at vurdere et par nye koncepter, så vi kan gøre de faglige netværk endnu mere relevante for jer.
1000 tak for din hjælp!
(hvis du vil tage testen på pc, kan du bruge dette link)
Tag testen på mobil - tager ca. 15 min.)