Blog
3   7

Vores UNI-login er unikt - bare det også var stabilt

Abonner på nyt om Den digitale skole i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Med skoleres daglige adgang til digitale læremidler, læringsplatforme, online kontorpakker og lagerplads er vedvarende udfald ikke tillidsskabende og holdbare.

Aktuel og fremadrettet digitalisering er i høj grad knyttet an til, at elever og personale bruger det unikke uni lognin, som mange andre lande misunder os. Danske skoler er nået så langt i digitaliseringen, at en analog plan B skulle være unødvendig. Men et aktuelt driftesproblem fx i fredags satte endnu engang en stopper for adgang til ex Googl, Office 365 og en læringsplatform. UNI-id er i august blevet udviklet og kan nu også bruges af forældre. Brugerportalsinitiativet bygger på et stabilt login. Det er nøglen til daglig læring. 

De østjyske kommuner har af flere omgange været i dialog med STIL. I går også med KL, men desværre ikke så meget resultat. Hvor der er teknik indblandet kan vi forvente driftsproblemer, men helst ikke i det omfang vi har set i 2016. Hvem vil bidrage til løsning?

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.874 andre er allerede tilmeldt