Anmeldelse Engelsk
0   296

Pit Stop 8

Pit Stop 8

Fakta


Titel
Pit Stop 8

Forfatter
Dorte Maria Buhl, Chris Carter, Dorte Juel Hansen, Tim Kendon

Serie
Pit Stop

Type
Diverse

Forlag
Alinea

Det lækre layout er det første, man lægger mærke til ved dette materiale. Masser af gode illustrationer og billeder understreger på bedste vis de valgte temaer. Jeg er specielt begejstret for et maleri, der hedder "The Eye", hvor man ser en kvinde flygte fra sin forfølger ind i favnen på en anden mand, der måske/måske ikke er farlig.

Artiklen fortsætter under banneret

Der er lagt stor vægt på at udvælge relevante og spændende tekster i mange forskellige genrer. Nogle af teksterne er lige til at gå til, andre kræver et lidt højere abstraktionsniveau, så der er gode muligheder for differentiering i den enkelte klasse.

Hvert tema med dets undertemaer appellerer bredt, så der både er noget for den X-faktor-fikserede pige og den fodboldglade dreng. Eller er det måske omvendt? For eksempel "Cyber Me", der beskæftiger sig med internettets velsignelser og forbandelser. Man kan for eksempel læse om en skrap træningslejr, sydkoreanske computernørder kan komme på, hvis de skal afvænnes for deres overdrevne internetforbrug. Eller "Fear Factor"-temaet, der rummer mange spændende gyserhistorier, men der arbejdes også med fobier, og hvad man kan gøre for at slippe af med sin frygt. "Challenges" har blandt andet et spændende uddrag fra en bog om Brian, der forulykker med fly i den canadiske ødemark og må klare sig selv. Ved New York-temaet kan jeg specielt godt lide valget af usædvanlige undertemaer som for eksempel børneprostitution. Det er rart for en gangs skyld ikke at få en guidet tur gennem New Yorks seværdigheder.

Topic Book suppleres af Task Book, Teacher's Guide og Copysheets, som gør det let for den engagerede elev og lærer at dykke ned i et hav af udfordrende og stimulerende opgaver. Desuden er der på den tilhørende cd mange fine indspilninger med autentiske accenter.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.529 andre er allerede tilmeldt
Få meget mere om engelsk

VIDSTE DU, at du lige nu er på Folkeskolens netværk om engelsk?

Tilmeld dig og få en mail hver anden uge med det nyeste fra netværket.

 

Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.