Anmeldelse Læsning
0   794

Glæd dig til dansk

Hvor er det dejligt, at denne bog, ”Huset”, af Anne Marie Marquardsen er blevet til virkelighed. Det er en bog, der kan pirre børn til at lære at læse.

Huset

Fakta


Titel
Huset

Forfatter
Anne Marie Marquardsen

ISBN
0000077068033

Pris
448

Sider
195

Forlag
Dansk Psykologisk Forlag

Hvis fremtidens første læsebog er bygget op på denne måde, vil børn og voksne glæde sig til dansktimerne. "Huset" er en stor og spændende aktivitetsbog med flot design. Det er en utraditionel fagbog, billedbog, opslagsbog og aktivitetsbog. Den giver børnene større indsigt i samfund og historie. Bogen er særdeles god til brug i arbejdet med sprogudviklingen i indskolingen.

Artiklen fortsætter under banneret

Børnebogsdelen er en billedbog, opslagsbog og aktivitetsbog med flotte illustrationer af Pia Thaulov. Det er en historie om Maren fra fødsel til død. Den foregår i årene fra 1900 og beskriver mennesket, begivenheder og levevilkår. Der findes notehenvisninger, så læseoplevelsen kan udvides med nye fortællinger og aktiviteter, der kan føre eleven videre ind i forståelsen af såvel begivenheder som fremmede ord og begreber.

Med historien om Maren forsøger ”Huset” at igangsætte en meningsfuld samtale, som giver børnene mulighed for at forstå sig selv.

Til den voksne er der en opslagsbog, der knytter sig til selve historien. Det er en praktisk håndbog til brug i det daglige arbejde med planlægning, aktiviteter, dokumentation og evaluering.

Jeg er ovenud begejstret for bogen.

        


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
600 andre er allerede tilmeldt

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.260 andre er allerede tilmeldt