OK13
1   174

Skolelederne: Beklageligt

Skoleledernes formand Anders Balle, vil have parterne tilbage til forhandlingsbordet.

KL har varslet konflikt per 1. april - og det huer ikke landets skoleledere.

"Skolelederforeningen finder situationen meget beklagelig, og vi har hele tiden peget på, at en forhandlingsløsning ville være meget bedre for alle parter og for folkeskolen. Men vi må tage til efterretning, at KL har benyttet sig af arbejdsgivernes kollektive kampskridt: lockout", siger Anders Balle, formand for Skolelederforeningen ifølge skolelederforeningen.org.

Artiklen fortsætter under banneret

Tilbage til forhandlingsbordet
Skolelederne, tjenestemænd og andre grupper, der ikke bliver udtaget til konflikt skal indbetale konfliktkontingent til støtte for de medlemmer af Lærernes Centralorganisation (LC), der er i konflikt.

"Det er desværre meget ødelæggende for klimaet og vilkårene for at gennemføre en kommende reform af folkeskolen, hvis vi ender i en opslidende konflikt her i foråret. Jeg vil derfor på det kraftigste opfordre parterne KL og LC til at komme til forhandlingsbordet og begynde at tale samme sprog", siger Anders Balle.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ