Anders Balle tror, det vil være være ødelæggende for en kommende reform af skolen med konflikt.

Skolelederne: Beklageligt

Skoleledernes formand Anders Balle, vil have parterne tilbage til forhandlingsbordet.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

KL: Altomfattende lockout

KL har varslet konflikt per 1. april - og det huer ikke landets skoleledere.

"Skolelederforeningen finder situationen meget beklagelig, og vi har hele tiden peget på, at en forhandlingsløsning ville være meget bedre for alle parter og for folkeskolen. Men vi må tage til efterretning, at KL har benyttet sig af arbejdsgivernes kollektive kampskridt: lockout", siger Anders Balle, formand for Skolelederforeningen ifølge skolelederforeningen.org.

DLF til lærerne: Fortsæt det lokale informations-arbejde

Tilbage til forhandlingsbordet Skolelederne, tjenestemænd og andre grupper, der ikke bliver udtaget til konflikt skal indbetale konfliktkontingent til støtte for de medlemmer af Lærernes Centralorganisation (LC), der er i konflikt.

Din økonomi under en konflikt

"Det er desværre meget ødelæggende for klimaet og vilkårene for at gennemføre en kommende reform af folkeskolen, hvis vi ender i en opslidende konflikt her i foråret. Jeg vil derfor på det kraftigste opfordre parterne KL og LC til at komme til forhandlingsbordet og begynde at tale samme sprog", siger Anders Balle.

Forældre og elever: Find en løsning