Overenskomst
0   224

DLF er klar til fortsatte forhandlinger

Formand for DLF Anders Bondo Christensen er uforstående overfor, at KL anser forhandlingerne for at være brudt sammen. Han siger, at DLF ikke har stillet ultimative krav og at lærernes forhandlere ikke har afvist KL's krav.

"Jeg er helt uforstående over, at KL erklærer et sammenbrud. Vi har tilbudt at undervise 25 timer om ugen, at diskutere tilstedeværelse på skolen, at løse aktivitetstimer uden forberedelse, at gå ind på samme overenskomst som skolepædagogerne", siger han.
"Vi har brugt den sidste forhandling på at drøfte KL's forslag og efter aftale formuleret nogle spørgsmål, vi gerne ville have svar på. Det drejede sig om, hvordan vi kunne få helt normale bestemmelser med ind i KLs udspil. I stedet for at få de ønskede svar ringede Michael Ziegler kl. 1 og fortalte, at forhandlingerne var brudt sammen. Jeg er helt uforstående over den opringning. Vi har ikke afvist nogen krav, og vi har bestemt heller ikke selv stillet ultimative krav. For Lærernes Centralorganisation er forhandlingerne på ingen måde brudt sammen. Vi er parate, hvis KL ringer", siger Anders Bondo i en pressemeddelelse.
"Jeg er meget spændt på, hvad KLs bestyrelse siger til sammenbruddet. Mener borgmestrene virkeligt, at lærerne ikke skal have helt almindelige bestemmelser mødetidspunkter, opgørelse af arbejdstid, varslinger af ændringer i arbejdsplanen osv.", siger Anders Bondo Christensen.

Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ