Læsning
0   282

Læsemagasinet er nomineret til pris

Tv-programmerne Læsemagasinet, som giver inspiration til læsning til lærere, læsevejledere og forældre, er nomineret til årets Læseinitiativpris. Bag programmerne står Folkeskolen, Nationalt Videnscenter for Læsning og DK4.

Læsemagasinet består af otte tv-programmer på 25 minutter om læsning og skrivning tilrettelagt af tidligere chefredaktør på Folkeskolen Thorkild Thejsen, mens Læsetips er otte korte fem-minutters indslag med tips især til forældre. Serien er blevet til i et samarbejde mellem Folkeskolen,  Nationalt Videnscenter for Læsning og tv-stationen DK4.

Læsemagasinet 3 , "Læsning i fagene"

Seks nominerede
Seks projekter er nomineret til Årets Læseinitiativpris, og udvalget fortæller, at det var meget svært at udvælge projekterne, da alle
var prisværdige.

De fem øvrige nominerede er: Læselystambassadører på Tingbjerg, Mors-apps, Brobygning med læsning i Slagelse, Læsetips og Kan elever i 2. klasse skrive litteratur til elever i 0. klasse?

Artiklen fortsætter under banneret

Prisen uddeles af Landsforeningen af Læsepædagoger for

at opmuntre til iværksættelse af projekter, der kan medvirke til at bedre læsefærdigheden.

Prisen vil blive overrakt på Munkebjergkonferencen 15.-16.
november 2012.

Se første program i serien her.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.707 andre er allerede tilmeldt