Det vidunderlige Toscana i september

Oplev vin, kultur og bølgende landskaber fra 10. til 15. september med Undervisere, Folkeskolen og Albatros Travel

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Toscana er nok Italiens mest kendte region. Ud over en usædvanlig smuk natur oplever vi her et væld af Italiens kulturelle seværdigheder.

På vores rejse gennem det smukke område er vi omgivet af bølgende marker med solgule solsikker, krogede oliventræer og grønne, frodige vinmarker.

Vi besøger charmerende byer som Siena, Arezzo og San Gimignano og får lejlighed til at nyde den italienske stemning.

Udgangspunktet for vores eventyr er en af Toscanas klassiske kurbyer Chianciano Terme, hvor vi indlogeres på et hyggeligt hotel med halvpension.

Naturligvis skal vi prøve de varme termalbade og besøge et par vingårde i Montalcino og San Gimignano. Vi har dansk rejseleder med.

Fakta om rejsen:

Rejseterminen er 10.-15. september. Prisen per person i dobbeltværelse er 5.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 800 kroner.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS6.

Med i prisen:

Flyrejse København- Firenze tur/retur, alle flyskatter og -afgifter, dansk rejseleder og desuden lokalguide i Siena, indkvartering på Hotel Albergo San Remo. Halvpension, transporter, udflugter og entré til kurbad, vinsmagning i Montalcino og picnicfrokost med vinsmagning i San Gimignano.

Se det udførlige program på undervisere.dk eller folkeskolen.dk

Powered by Labrador CMS