Debat

Orgasmer

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Stakkels Niels Christian Christensen. Mit indlæg i Folkeskolen nummer 48 om loft for læserbreve fordrejer han (nummer 50/18) til: 'Ifølge Straarup kan og bør verbale orgasmer kun forekomme fire gange årligt . . .'

Hvis det er sådan, han oplever skriveprocessen, vil fire gange på et helt år jo ikke være meget!

Ytringsfrihed betyder ikke ret til ubegrænset at udbrede sig om alt og alle, måske uhæmmet af kendsgerninger og uden hensyn til almindelig anstændighed. Begrænsning i taletiden for at sikre, at alle kan komme til orde, er helt normal i en demokratisk debat, hvor ordstyreren også må sørge for at opretholde et vist niveau.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg kan ikke tage alvorligt, hvad der skrives af en person, der åbenbart føler en sær tilfredsstillelse ved mudderkastning, og som måske fik orgasme, da han helt korrekt betegnede sig selv som verbal bølle.

Anders Straarup

Asferg