Læremidler
0   40

Læringsfestival: Stil og CFU går hver til sit

Siden 2014 har Styrelsen for It og Læring og de danske Centre for Undervisningsmidler årligt holdt Danmarks Læringsfestival i fællesskab. Men nu går de igen hver til sit - CFU'erne holder skolemesser i København og Aarhus under navnet Laerfest, mens Stil går virtuelt.

Coronapandemien vendte op og ned på mange arrangementer, og i foråret 2021 gik Skolemessen og Danmarks Læringsfestival sammen om en storstilet onlinekonference. Som gæst kunne man 'gå' omkring i en simuleret udgave af Bella Centret og bevæge sig fra mellem stande, oplæg og debatter. Det betød, at der kunne  flere gæster fik glæde af fx paneldebat med undervisningsministeren, foredrag af den verdenskendte læringsteoretiker Etienne Wenger og de mindre oplæg med forfatterne til forskellige læremidler. Den succes har fået Styrelsen for It og Læring under Undervisningsministeriet til at meddele CFU, at de  vil gå videre ad den vej.

"Målet er fortsat at afholde en solid virtuel konference, der når bredt ud med relevante emner inden for it og læring", oplyser styrelsen til folkeskolen.dk

CFU er de regionale Centre for Undervisningsmidler, der er forankret på professionshøjskolerne, og som har stået bag både Skolemessen i Aarhus og tidligere også i Roskilde sammen med læremiddelforlagene. De satser på, at lærerne igen skal mødes fysisk, røre ved alt det nye grej, bladre i bøgerne, afprøve apps og portaler og først og fremmest netværke. Der bliver messe i København den 16.-17. marts 2022 og i Aarhus den 
27.-28. april, lover CFU-folkene.

De to messer har også fået nyt navn, opkaldt efter Læringsfestivalens twitter- og instagram-hashtag, Laerfest. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
727 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.042 andre er allerede tilmeldt