Hovedstyrelsesvalg 2021
0   29

Pia Henriksen, Albertslund Lærerkreds, kreds 25

Vi har brug for en stemme i hovedstyrelsen, som er tæt på skolehverdagen, kan bidrage med kritisk refleksion og vil arbejde for et stærkt fagligt fællesskab på tværs af alle medlemmer.

Vi skal have en overenskomst, der sikrer alle medlemmer rettigheder. Samarbejde på KL's præmisser kan ikke tage os hele vejen, og A20 bliver forhåbentlig en parentes i foreningens historie. Vi skal styrke vores kollektive kræfter og arbejde for en fælles sag, som er en skole, hvor både børn og voksne blomstrer frem for at visne. En skole, hvor der er tid og ro, og hvor ingen overbebyrdes med endeløse opgaver. Lærere befinder sig mange steder i en permanent stresstilstand, hvilket er helt uacceptabelt. Det er ikke den enkelte lærers opgave at skabe sammenhæng i ubalancen mellem krav og resurser. Hovedstyrelsen er nødt til at påtage sig den kamp, så hver enkelt lærer ikke bare løber lidt stærkere for at få det hele til at fungere. Vi skal bære den faglige ånd helt ind på lærerværelserne med aftaler, der tager første skridt fremad. 

Artiklen fortsætter under banneret

1.-SUPPLEANT:

Kjell Nilsson

1363 København K

Kreds 11

Alle skal kunne holde til et langt arbejdsliv. Det skal vi insistere på. Det gør vi bedst, når vi kobler håb og indignation og stiller os skulder ved skulder med et helt nyt fokus på medlemsdemokratiet. Det kræver selvfølgelig i første omgang, at alle medlemmer kan spejle deres værdier i hovedstyrelsen. Det vil styrke hele foreningen.

2.-SUPPLEANT:

Henrik Steffens

8600 Silkeborg

Kreds 132

Om mig: Pia Henriksen: 44 år. Lærer siden 2002. Kredsstyrelsesmedlem i Albertslund Lærerkreds og aktiv skoledebattør. Blandt andet som skribent på Politiken Skoleliv og avisen.dk samt fast gæst på forskellige tv- og radioprogrammer med fagpolitisk fokus. Tidligere medlem af medarbejderkommissionen og underviser på DLF's meningsdanneruddannelser.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ