Matematik
0   66

Analogt og digitalt forlag i samarbejde om matematiklæremidler

To danske matematikforlag grundlagt af lærere, Skoletip, som primært producerer analoge materialer, og Skoledu, der leverer digitalt, har indgået et samarbejde, der skal give skolerne det bedste fra begge verdener.

Skoletip og Skoledu er blandt de store udgivere af læremidler til matematik i de danske grundskoler. De er stiftet af lærere og hedder omtrent det samme. Men på ét felt adskiller de sig markant fra hinanden. Skoledu udbyder en digital fagportal, mens Skoletip primært har fokus på at levere analoge materialer til skolerne. 

"Hverken Skoledu eller Skoletip har ambitioner om at overflødiggøre digitale eller analoge læremidler i undervisningen. Vi ser ikke det digitale og analoge som modpoler, men tror på at undervisningen kan styrkes med et både-og, hvor det er konteksten og situationen, der afgør, hvad der egner sig bedst", siger direktør for Skoledu i Aarhus Lasse Vang i en pressemeddelelse.

De to forlag er nu gået sammen om at give brugerne af matematikportalen Skoledu.dk adgang til tusindvis af printmaterialer, som Skoletip udgiver til matematik. Det inkluderer eksempelvis opgaver, hvor eleverne skal lære at skrive tallene og opgaver, hvor de skal regne i hånden. Og så er der forlagene i gang med at udvikle en række nye materialer i samarbejde mellem forlagene.

"Vi har specialiseret os i hvert vores område, og det nye samarbejde gør, at vi kan fastholde dette fokus og koncentrere os om det, vi hver især er bedst til. På den måde sikrer vi, at skolerne får stillet de bedste materialer til rådighed, samtidig med at det digitale og analoge går hånd i hånd. Det er ren win-win for alle parter", siger direktør i Skoletip i Aalborg Mikkel Mollerup Thøgersen.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.293 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
755 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.073 andre er allerede tilmeldt