Fysik/kemi
0   0

Life Talk: En lille bid af Månen

Månelandingen en sommerdag i 1969 blev skelsættende for Anders Bjarklev og medårsag til hans nysgerrighed for naturvidenskaben. I dag er han rektor for DTU og professor i optiske fibre. Man kan møde ham i en interviewserie på youtube.

Anders Bjarklev ville gerne have taget et lille stykke af Månen med til sin Life Talk med Christine Antorini, der er direktør for Life. Interviewet handler om nysgerrighed og motivation. Om hvordan verden er skruet sammen, som Anders Bjarklev siger. Han er professor i optiske fibre og optoelektronik - altså lysledere.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.474 andre er allerede tilmeldt