Jeg vil gøre mit for, at vi kommer videre. Jeg har et hovedansvar, men vi skal gøre det sammen, sagde Gordon Ørskov efter valget.

Ny formand: Tæt resultat kræver opmærksomhed på at samle

Gordon Ørskov Madsen tog fra talerstolen ydmygt imod valget som formand for Lærerforeningen. Han inviterede sine modkandidater med i det fremtidige samarbejde og pegede på, at et så tæt valgresultat kræver opmærksomhed på at samle Lærerforeningen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

16 stemmer skilte Gordon Ørskov Madsen og Morten Kvist Refskov i kampen om at blive formand for Danmarks Lærerforening.

"Et tæt resultat kræver også, at vi er ekstra opmærksomme på at få samlet hele organisationen. Det håber jeg I vil være med til. Jeg vil gøre mit for, at vi kommer videre. Jeg har et hovedansvar, men vi skal gøre det sammen. Tusind tak for valget", sagde Gordon Ørskov Madsen.

Gordon Ørskov ny formand for lærerne efter tæt valg 

Han understregede, at han ved, han står over for en stor opgave.

"Tak for tilliden. Det her bliver en stor opgave. Jeg tror ikke, I har begreb om, hvor ydmyg jeg er lige nu. Jeg er også glad og lettet. Det er store sko at skulle fylde ud efter Anders", sagde han og takkede Morten Refskov og Anders Liltorp for kampen. 

Han mener, at valgkampen har gjort kandidaterne skarpere.

"Valgkampen har skærpet vores fokus og vores politiske synspunkter. Vi har haft en ordentlig valgkamp og den kan godt komme videre fra. Det skal vi være stolte af".

"Jeg glæder mig også over, at vi står i en situation lige nu, hvor vi har rigtig gode muligheder.  Vi er enige om, at vi skal udnytte de fantastiske muligheder, vi har. Vi har en kraft og en række holdninger, som vi skal ud at gøre gældende. Det kan vi, og det skal vi", sagde han. "Vi skal tage fat. Vi skal gøre det sammen og jeg glæder mig utroligt meget til arbejdet".

Både Morten Refskov og Anders Liltorp gik på talerstolen og ønskede tillykke med valget. Begge meldte sig klar til at fortsætte samarbejdet med den nye formand.