Debat
0   6

Meld din klasse til GoCook Smagekassen

Deltag i GoCooks eksperimenterende og tværfaglige forløb om danske æbler. Det er gratis at deltage og sidste frist for tilmelding er d. 5. september.

Rekordstor deltagelse

Skolekøkkenerne har været lukket ned det meste af foråret i Danmark. Måske er det forklaringen på, at vi i GoCook har rekordstor interesse for årets GoCook Smagekassen. 6800 klasser har tilmeldt sig og tilmeldingerne vælter stadig ind. Vi ved også, at mange glemmer at tilmelde sig i tide og derfor ikke kan deltage. Så husk at tilmelde dig inden d. 5. september på skolekontakten.dk

Lær om danske æblers mangfoldighed

Lær om æblets smag, bæredygtighed og følg produktionen af æbler fra jord til bord. Tag også med på en rejse tilbage i historien og lær om, hvordan æbleskiven har udviklet sig gennem tiden og hvorfor æblet bør kaldes danskernes nationalfrugt. Og så skal der tilberedes retter med æbler. Blandt andet frittata med æbler og æbleboller.

Artiklen fortsætter under banneret

Smagekassen - også til valgfag i madkundskab

Som noget nyt er årets tema også målrettet valgfag i madkundskab. Vi dykker blandt andet ned i æblesurdejens processer. Smagekassen er også velegnet til undervisningen i naturfag og begyndende biologi.

Hvad er GoCook Smagekassen?

Du modtager GRATIS undervisningsmaterialer og opskriftshæfter til hele klassen til 4-8 undervisningsgange fra uge 39. I uge 43, 44 ELLER 45 henter du en GRATIS smagekasse med råvarer til øvelser og 2 retter til 24 elever i den lokale Coop-butik. Du må dog regne med op til 200 kr. til ekstra råvarer til de 2 retter i smagekassen.

Du skal dog tilmelde dig på skolekontakten.dk inden d. 5. September 2020 for at være med.

Se om din skole er tilmeldt her på kortet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
820 andre er allerede tilmeldt

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.677 andre er allerede tilmeldt