Formandsvalg (DLF)
8   89

Første kandidat har meldt sig: Gordon Ørskov stiller op som formand for lærerne

Gordon Ørskov Madsen har til aften meldt sig på banen som kandidat til formandsposten i Danmarks Lærerforening.

Allerede samme dag som Anders Bondo har meddelt sin afgang ved den kommende kongres, annoncerer formand for Overenskomstudvalget i DLF Gordon Ørskov Madsen, 54, at han er kandidat til posten.

"Jeg har tænkt på, om jeg skulle vente med at melde det ud, men lige så snart Anders Bondo siger, at han ikke vil fortsætte, går spekulationerne i gang. Og så kan jeg ligeså godt sige det, som det er. Jeg er blevet spurgt mange gange og jeg har tænkt over det længe, så det er ikke en hurtig beslutning", siger Gordon Ørskov Madsen, der har været medlem af forretningsudvalget i DLF i 11 år.

Artiklen fortsætter under banneret

"Vi står i en enestående situation med ny arbejdstidsaftale og et stærkere samarbejde med KL og internt i fagbevægelsen. Vi har også et godt samarbejde med ministeren og med folkeskolens parter i det hele taget. Jeg har mange ambitioner om at vi kan gøre det endnu stærkere og styrke folkeskolen med vores nye arbejdstidsaftale, og det vil jeg godt være med til at arbejde for. Vi skal sætte fagligheden i centrum og udnytte den ekspertise, der er på den enkelte skole, når der skal ske skoleudvikling", siger Gordon Ørskov Madsen.

"Jeg er jo en anden person end Anders, og folk må selv afgøre, om det betyder, at jeg vil blive en anden formand, hvis jeg bliver valgt", siger Gordon Ørskov. Han tilføjer at han er lidt forsigtig med at komme med alt for mange programerklæringer lige nu.

"Jeg har jo vidst det et stykke tid, så på den måde har jeg et forspring. Andre skal have mulighed til at komme på banen", siger han. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ