Uskolet
0   18

Forlag, der har tilbudt gratis onlinemateriale, fremlægger plan for gradvis genlukning

Efter mere end tre måneder med fleksibilitet, åbenhed og fri adgang ser det nu omsider ud til, at Danmarks forlag kan begynde den længe imødesete genlukning.

»Der er tale om en gradvis og kontrolleret genlukning i flere faser«, pointerer en repræsentant fra forlagene.

Artiklen fortsætter under banneret

»Arbejdet med atter at sende fagportaler, i-bøger og digitale undervisningsforløb i isolation bag behørige betalingsmure vil ske i et tempo, så vi ikke risikerer at skulle åbne igen«, forklarer repræsentanten og understreger, at man naturligvis nøje følger de generelle retningslinjer for hensigtsmæssigt købmandskab, så antallet af mistede kunder kan holdes på den moderate kurve. »Når vi vurderer, at det er forsvarligt at påbegynde genlukningen nu, sker det på baggrund af rådgivning fra vores salgs- og marketingafdelinger. Og ærligt talt - med alt det samfundssind, vi har udvist, er forventningen faktisk, at vi i den kommende tid vil opleve en superspredning af vores produkter i større forsamlinger, ellers har det hele jo været nytteløst«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre  alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ