Uskolet

Forlag, der har tilbudt gratis onlinemateriale, fremlægger plan for gradvis genlukning

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter mere end tre måneder med fleksibilitet, åbenhed og fri adgang ser det nu omsider ud til, at Danmarks forlag kan begynde den længe imødesete genlukning.

»Der er tale om en gradvis og kontrolleret genlukning i flere faser«, pointerer en repræsentant fra forlagene.

»Arbejdet med atter at sende fagportaler, i-bøger og digitale undervisningsforløb i isolation bag behørige betalingsmure vil ske i et tempo, så vi ikke risikerer at skulle åbne igen«, forklarer repræsentanten og understreger, at man naturligvis nøje følger de generelle retningslinjer for hensigtsmæssigt købmandskab, så antallet af mistede kunder kan holdes på den moderate kurve. »Når vi vurderer, at det er forsvarligt at påbegynde genlukningen nu, sker det på baggrund af rådgivning fra vores salgs- og marketingafdelinger. Og ærligt talt - med alt det samfundssind, vi har udvist, er forventningen faktisk, at vi i den kommende tid vil opleve en superspredning af vores produkter i større forsamlinger, ellers har det hele jo været nytteløst«.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre  alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.