Undervisningsministeren
0   2

Minister: Anbragte børn på opholdssteder får ikke den skolegang, de har krav på

Trods flere års fokus på problemet får børn anbagt på opholdssteder fortsat ikke den sklegang, de har krav på, på opholdsstedernes interne skoler. "Det et afgørende for regeringen, at de her sårbare børn og unge skal have undervisning og hjælp af høj kvalitet", siger børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, som indskærper kommunernes ansvar og nedsætter en hurtigtarbejdende arbejdsgruppe. Desuden sikrer hun nu, at ministeriet får indblik i, hvordan de interne skolers elever klarer sig i prøver - de data har ministeriet ikke tilgang til i dag.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.257 andre er allerede tilmeldt