Eleverne får på campen mulighed for at arbejde i grupper med emner som biologi, matematik, fysik, kemi og it.

Science-camp for udskolingselever

Ungdommens Naturvidenskabelige Forening (UNF) holder science-camp i weekenden 31. januar til 2. februar 2020 i Valby for elever fra 7.-10. klasse. Eleverne kan deltage gratis, bare de er interesserede i at lære mere om naturvidenskab.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Science-campen vil handle om fem overordnede emner, hvor eleverne selv vælger emne. Det kan være biologi, datalogi/programmering, fysik, kemi og matematik. De får mulighed for at arbejde i laboratorier, lave eksperimenter og løse opgaver indenfor deres emne.

Fredag vælger eleverne deres emne og fra lørdag arbejder de i deres grupper. Hver workshop har tre undervisere, som selv studerer naturfag. Ideen er at de unge kan arbejde med naturfag, lære andre unge at kende, spille brætspil og hygge - og finde ud af mere om hvordan det er at studere og arbejde med naturfagene.

Campen foregår på Next Sukkertoppen Gymnasium i Valby.

UNF er en forening, der bliver støttet af tipsmidlerne og bygger på frivilligt arbejde.

Læs mere

Læs mere om UNF's science-camp

Powered by Labrador CMS