Tysk
0   15

Undersøgelse vil sætte fokus på de ældste elevers meninger om tysk

Hvad synes eleverne i 9. klasse egentligt om tysk? Det har Det Nationale Center for Fremmedsprog sat sig for at undersøge – og dine elever har mulighed for at give deres besyv med.

Tilbage i januar blev tysklærerne spurgt til, hvordan de ser deres egne tyskevner, og hvordan de ser et styrket tysk-fag. Nu er det elevernes tur til at blive hørt.

Det Nationale Center for Fremmedsprog har sendt et spørgeskema ud, som de håber at flest mulige 9. klasseelever vil besvare.

Her bliver eleverne blandt andet spurgt til, hvor vigtigt de finder det at kunne andre fremmesprog end engelsk, og hvad de synes om det tyske sprog.

Hvis du har elever i 9. klasse, har de mulighed for at deltage her.

Artiklen fortsætter under banneret

Undersøgelsen er udformet af projektgruppen 'Tyskelevers og tyskstuderendes kognition', der er  koordineret af lektor i tysk på UCN Anne-Marie Fischer-Rasmussen og lektor i fremmedsprogsdidaktik ved Institut for Engelsk, Germansk og Romansk på Københavns Universitet Petra Daryai-Hansen

Undersøgelsen kører indtil den 20. december.Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
998 andre er allerede tilmeldt