Valggeneralforsamling i Ringsted - Sorø Lærerforening

Valggeneralforsamling i Ringsted-Sorø Lærerforening den 17. marts 2022 kl. 17.00

Foreløbig dagsorden:

1. Velkomst og generalforsamlingens åbning. v. kredsformand Lise Vadsager 2. Valg af dirigent. 3. Godkendelse af forslag til forretningsorden for generalforsamlingen. 4. Kredsstyrelsens mundtlige beretning. 5. Regnskab for 2021. 6.

Indkomne forslag. Skal være kredskontoret i hænde senest 1. marts 2022.

7. Fremlæggelse af budget 2022 og fastsættelse af kredskontingent. 8. Valg for perioden 1. april 2022 til 31. marts 2024. Forslag til valgprocedure:

Først vælges kredsformanden, som er valgt som kongresdelegeret og medlem af kredsstyrelsen. Herefter vælges 2 kongresdelegerede, som er medlem af kredsstyrelsen. Herefter vælges det sidste styrelsesmedlem, som samtidig er 1. suppleant for kongresdelegerede. Endelig vælges 1. og 2. suppleant til kredsstyrelsen/2. og 3. suppleant for kongresdelegerede. 9. Eventuelt. 10. Afslutning af generalforsamlingen.

Tilmelding til spisning senest den 1. marts 2022 foregår således: *Hvis du har en tillidsrepræsentant, skal du tilmelde dig til ham/hende *Alle andre skal sende en mail til 050@dlf.org

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.