Debatregler på folkeskolen.dk

Hjælp os med at sikre en god debattone - der skal være plads til alle i debatten på folkeskolen.dk

 

Redaktionen forbeholder sig ret til at gribe ind over for personangreb, fordi det er vigtigt for os, at folkeskolen.dk's debat er et sted, hvor alle føler sig trygge ved at bidrage til debatten. Følg nedenstående retningslinjer, så vi kan få en debat på folkeskolen.dk, der gerne er polemisk, men også meget gerne konstruktiv!

 

Se også https://www.folkeskolen.dk/584149/gerne-skarp-men-ikke-aggressiv

 

1)    Kritik bør være underbygget med argumenter, dvs. tage udgangspunkt i konkrete udtalelser eller handlinger.

2)    Folkeskolen.dk optager ikke anonyme indlæg. (I helt særlige tilfælde kan der efter aftale med redaktionen dispenseres fra denne regel)

3)    Alle kan oprette en brugerprofil og deltage i debatten

4)    Alle indlæg skal overholde gældende lovgivning. Det medfører, at de ikke må indeholde injurier, og at de ikke må krænke andres ophavsret.

5)    Indlæg må heller ikke fremstå useriøse fx med overdreven brug af VERSALER, og de må ikke indeholde personfølsomme oplysninger om andre mennesker eller grupper.

6)    Folkeskolen.dk optager ikke annoncer i netdebatten og dermed ikke tekster, der reklamerer for kommercielle produkter. Vi tillader således heller ikke links til webshops eller andre kommercielle sites i indlæg, og redaktionen forbeholder sig ret til at fjerne sådanne links uden varsel. Hvis du er personligt involveret i et produkt/en serviceydelse, du skriver om, skal det fremgå af enten indlæg eller profil (jobtitel/arbejdsplads).

 

Opdateret 6/12-2018