Vidensdeling fra lærer til lærer

For at du kan oprette indlæg i Lærer til Lærer, kræver det at du har en profil og er logget ind.

OPRET PROFIL
4   0

Samspillet mellem mål og formål - et spørgeskema til lærere

Kære lærere, må jeg bede om 3 minutter af jeres tid?

2   1

Instrument indkøb

Indkøb i udlandet

0   2

Bachelorprojekt om interkultur i historie!

Jeg skriver bachelor i interkulturel kompetence i historiefaget, og søger derfor lærere der har interesse og erfaring med dette.

3   5

Hjælp! Jeg skriver bachelor om målstyret undervisning i Kristendomskundskab

Jeg er fjerdeårsstuderende på VIA Silkeborg og skriver bachelor i faget Kristendomskundskab. Jeg ønsker at undersøge udviklingen af Kristendomskundskabsfaget status i takt med et øget fokus på målstyret undervisning. Jeg vil have særligt fokus på, hvordan mål i undervisning omhandlende Livsfilosofi og etik anvendes i dag, og om det stemmer overens med det status, faget har, og det dannelsespotentiale, der ligger i netop dette fagområde.

0   7

Bachelorprojekt om lærernes arbejdsvilkår

"GØR EN GOD SKOLE BEDRE" - sådan lyder folkeskolereformens slogan. Efter snart fire år på læreruddannelsen har jeg dog erfaret, at dette ikke altid er tilfældet. Derfor har jeg valgt at undersøge sammenhængskraften mellem lærernes arbejdsvilkår, og de skolepolitiske visioner i mit afsluttende bachelorprojekt.

0   18

Hvordan lærer eleverne 21 skills på den fede måde?

Læringsfestivallens elevkonkurrence i DM i digitale skills og 2 keynote speakers var i år koblet sammen med et eTwinning seminar med 140 deltagere fra 25 lande. Vi deltog både som del af Læringsfestivallen og også med vores egne aktiviteter. Seminaret handlede om at koble 21st skills som vi ser i dem i Craft-projekterne sammen med eTwinning.

0   2

eTwinning workshop på Institut Français

Få mulighed for at komme i kontakt med fransklærere i hele Europa til glæde for dig og dine elever!

0   2

Konfirmation

Hermed et link til Grenzgenial´s aktuelle materiale om konfirmation. Måske tværfagligt med kristendom, historie, matematik?

0   4

Sælg din ide – kan mesterskab i pitching løfte fagligheden?

Stemningen af forventning, nervøsitet og intensitet i det store rum med de mange elever og de alvorlige dommere er rigtig god og konstruktiv for grupperne. Eleverne ’vokser,’ som dagen skrider frem – de lærer kanon meget om fremlæggelse og bliver stærke i egen pitching – de oplever, de kan. Og det er rigtigt sjovt for mig at gå rundt og høre dem pitche og bedømme andre grupper.

2   5

Dræber skolen kreativiteten?

Den britiske forfatter, foredragsholder og uddannelsesrådgiver Sir Ken Robinson taler på en konference om uddannelsessystemernes forhold til kreativitet - eller mangel på samme. Se den - britisk alvor og humor når det er bedst.

2   7

Umweg und Pissen

Hvem sagde at tyskere ikke havde humor?

0   1

Et stykke chokolade

Små videoklip til fransk, tysk, engelsk, historie mm.

0   5

Hier wohne ich - mein Zimmer - og dativ

Fra min gode kollega; et godt lille undervisningsforløb til udskolingen om præpositioner.

0   5

Deutsch Dusche

"Kulturforståelse og kulturformidling" - Unser Hauptthema in der "Deutsch-Dusche 2018"! To dages sprogbad, med fagligt input, praksisorienteret materiale og masser af inspiration og sparing med kollegaer!

0   1

Evaluering i folkeskolen - empiri-indsamling

Jeg mangler hjælp fra lærere som er vant til at evaluere og give karakterer i skolen med henblik på mit bachelorprojekt.

0   1

Materiale om deling af intime billeder og videoer

Kortfilm og faghæfte om deling af intime billeder og videoer - Udskolingen - Se link

1   1

Multi etnisk håndbog til brug for personalet

Vi er en gruppe der er i gang med en multietnisk håndbog til brug for personalet i .f. h til Multi etniske familier. F.eks. hvilke regler er der med badning efter idræt, retningslinie for sidste skoledag inden jul osv. Måske hvis der er nogen der også har en håndbog omkring samarbejde/vejledning i skolen generelt med de Multietniske familier. Send gerne hvad I har også selvom det er henvisninger til sider med emnet. Mvh Lena Nielsen Bramdrup Skole 6000 Kolding

4   3

Juledøre

Gennem mange år har vi haft den juletradition, at alle klasser dekorerer den udvendige side af klassens dør. Der kåres en 1., 2. og en 3. plads i hver afdeling.

1   4

Nisser i korssting

4. klasse syer korssting.

0   2

Når billedkunstundervisningen sniger sig ind i juleklippedagen

I min verden er julepynt ikke nødvendigvis en del af billedkunstundervisningen, men man kan sagtens bruge julen som en motiverende faktor. Der er helt sikkert lavet rigelige kilometer af guirlander, så hvorfor ikke løfte barren lidt?

VIND WEEKENDOPHOLD

Del erfaringer fra din undervisning og vind et ophold for to med alt betalt!

Du kan skrive om alt fra små undervisningstips til konkrete værktøjer og undervisningsforløb.