Vidensdeling fra lærer til lærer

For at du kan oprette indlæg i Lærer til Lærer, kræver det at du har en profil og er logget ind.

OPRET PROFIL
0   0

Hjælp til Bill Rogers!

Kære Lærere Jeg har et par spørgsmål til jer angående den australske uddannelseskonsulent Bill Rogers:

0   2

Spørgeskemaundersøgelse om køn i danskundervisningen

Jeg er i gang med at skrive min bachelor, som handler om kønnet diskurs i danskundervisningen. Derfor ville jeg blive meget glad for at få besvarelser på nedenstående spørgeskema. Det eneste krav er, at du skal være uddannet dansklærer og have arbejdserfaring med at undervise i faget dansk. Undersøgelsen er anonym. På forhånd mange tak! V.h. Anna Windfeld Lund studerende ved UCN, Aalborg

1   2

Pizza Spillet - En metode til at styrke elevens paratviden

Har du elever der mangler paratviden i matematik eller bare har gavn af mere træning? Eller glemte du at klargøre vikarmateriale til din klasse. Så kan pizza spillet være noget for dig og dine elever.

0   0

Spørgeskema - underviser du i idræt?

Mit navn er Amalie Rasmussen, jeg er lærerstuderende på Silkeborg seminarium, og i gang med mit bachelorprojekt i idræt. Det eneste kriterium for besvarelse af spørgeskemaundersøgelsen er, at du er lærer og underviser i idræt. Undersøgelsen er anonym. På forhånd tusind tak for jeres besvarelser!

2   14

Når du skal have eleven motiveret til at forbedre sig fagligt

Har du elever der motivation og har du brug for at kortlægge deres vej igennem matematikken i grundskolen? Så kan matematikkens vej være noget for dig.

1   7

Fejr 100 dage i skole

Vær med til at fejre 100 dage i skole med en 100 dages fest. Eller andre aktiviteter med 100.

0   9

Billedkunstens dag 2017

Godt Nytår!

0   4

Da Tanzania kom ind i skoler i Sønderborg Kommune

I forbindelse med dette års undervisningsmateriale til u-landskalenderen, har Global House søgt og fået midler fra Danida, til at få besøg af 2 gæstelærere fra Moshi i Tanzania.

0   0

Folkeskole søges til et studieprodukt på læreruddannelsen

Vi søger en folkeskole i Øst/Midtjylland som ikke dyrker traditioner og religion. Vi har et emne om sekularisering.

9   10

Dansk oldtidslandsby i papmache og genbrug.

4. årgang har lært om oldtidsbyer i forskellige kulturer, og har i den forbindelse også været på Glyptoteket. Tilbage på skolen har elever kreeret en dansk oldtidslandsby i papmache og diverse materialer.

0   4

Vellykket skriveforløb

"Vi omdannede vore to klasserum til SKRIVEVÆRKSTED i adskillige dansk og understøttende undervisningstimer, og den stilhed, ro og koncentration, der har været i klasserummet, mens vore elever skrev, skulle der næsten fortælles om vidt og bredt i landet, hvor man taler om for meget uro i undervisningen. En del elever har arbejdet videre hjemme med stor ildhu også." Elisabeth Clark og Signe Dorothea Storr, Hadbjerg skole

0   7

Håndværk og Design - ÅRETS JULEVÆRKSTEDER

IDÉER TIL ÅRETS H/D-JULEUNDERVISNING

0   15

Hos skyggetanten i Studiestræde

En fransklærers deltagelse i Journées Pédagogiques den 4.-5. november 2016 organiseret af Det Franske Institut i København.

0   14

Don´t F***ing lie to us, Kunst i det postfaktuelle samfund

8.klasse udstiller samfundskritisk kunst på Charlottenborg.

1   10

Hvor blev kærligheden af, da tiden blev væk?

Lærerstuderendes Landskreds har holdt deres årlige Oktoberkursus på læreruddannelsen i Jelling med emnet ”Dannelse i Folkeskolen, En hellig ko, eller en nødvendighed.” Dette indlæg er baseret på mine refleksioner over de foredrag jeg har hørt i løbet af weekenden 28-29/10-16, samt hvad jeg har tænkt i forvejen.

1   3

Spørgeskemaundersøgelse til bachelorprojekt sommeren 2017

Hej Jeg er lærerstuderende på 4. år, og i fuld gang med at samle empiri til mit bachelorprojekt til sommer. Det vil være en kæmpe stor hjælp, hvis i vil svare på understående spørgeskema - der er kun tre spørgsmål! På forhånd tusind tak!

0   5

Muligheder for at udfordre de nationale fortællinger og give historieundervisningen et internationalt præg

Den europæiske historieportal Historiana.eu giver adgang til et bredt udsnit af europæiske kilder på engelsk - også med danske bidrag fra gymnasielærere. Idéen er at give lærere mulighed for at få nye perspektiver til deres historieundervisning, som et supplement til natioanale historiebøger og -portaler. Og med eTwinning-portalen kan man samtidigt selv finde europæiske historiekollegaer til alle alderstrin til store og små projekter eller faglig sparring.

0   5

”Fra hav til bord”

Succesfuldt samarbejde med det lokale erhvervsliv. Et valgfag på Thyborøn Skole i udskolingen.

0   2

Poverty Walk i forbindelse med "Nordkraft-arbejde"

Som optakt til arbejdet med Jakob Ejersbos "Nordkraft" var min 9.kl på "Poverty Walk"-vandring med en stofmisbruger i det centrale Århus.Dels for at sætte scenen til romanen og filmen, dels for at vise dem skyggesiden af en by de tror de kender,og afslutningsvist for at de i gruppe skulle beskrive turen for en række udvalgte medier,herunder "Folkeskolen",hvorfor der følger en elevtekst længere nedenfor.

0   6

Jobsøgende lærere

Jeg har oprettet en facebookgruppe med titlen Jobsøgende lærere.