Ud af de 600 millioner kroner skal de 200 gå til læreruddannelsen, understreger næstformand i Danske Professionshøjskolers rektorkollegium Camilla Wang over for folkeskolen.dk

Professionshøjskoler og studerende: Lærer-, pædagog-, sygepleje- og socialrådgiverstuderende har brug for flere timer

Der er brug for flere timer, en større andel øvelsestimer og et bedre samspil mellem professionshøjskoler og praktiksteder på både læreruddannelse, pædagog-, socialrådgiver- og sygeplejerskeuddannelsen. Undervisere, studerende og ledere opfordrer i et nyt udspil regeringen til at afsætte 600 millioner til formålet. Over for folkeskolen.dk understreger rektor Camilla Wang, at de 200 millioner er tiltænkt læreruddannelsen.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

 

Professionshøjskoler: En god læreruddannelse vil koste 200 mio. mere om året

 

Danskeprofessionshøjskoler.dk: Flere timer og undervisning tættere på virkeligheden skal gøre uddannelserne til lærer, pædagog, socialrådgiver og sygeplejerske markant bedre (pdf)