Lærer til lærer

Idé til seksualundervisningen

Er du usikker på om du kommer omkring det dine elever grubler over, eller bliver undervisningen til en spørgeklub? Her er en lille idé.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg kan varmt anbefale en spørgsmåls-kasse oprettet til seksualundervisning, som eleverne kan smide små sedler med spørgsmål i løbende i forløbet. Det har virket rigtig godt for mig.Jeg valgte at tage kassen hjem efter hver skoledag og kigge sedlerne igennem og så af og til vinkle min undervisning efter spørgsmålene eller simpelthen tage nogle af spørgsmålene op (f.eks. dem der gik igen eller dem der havde relevans ift. det resten af timen skulle handle om). Andre trækker et spørgsmål fra kassen i hver time (men det følte jeg ikke var den optimale metode, da man så kan risikere at trække flere spørgsmål der ligger opad hinanden eller få taget hul på et kæmpe emne man ikke lige har tid til den dag).

Det er en nem lille løsning til at kvalificere sin undervisning :)

Powered by Labrador CMS