Debat

Ny betalingsmodel for Unilogin

Er det en joke fra STIL?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kan det være rigtigt at Styrelsen for It og Læring prissætter en monopoliseret løsning på et EU-lovkrav så hårdt? Det her virker mere som en beskatning af digitale læringsmidler end det virker som en statslig hjælp til at overholde GDPR. For alle tjenesteudbydere betyder det en højere pris på produktet; en pris som den enkelte skole må betale. For de små tjenesteudbydere af digital læringsmidler er det en økonomisk forhindring, der blokerer for videreudvikling eller opstart af et (måske) innovativt bud på fremtidens digitale portaler. For økonomisk trængte skoler er det vel bare et incitament til at droppe portalerne og købe bøger samt toner til kopimaskinen.

Kilde: Ny betalingsmodel for Unilogin-tjenesteudbydere - Infrastruktur - Viden.stil.dk

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS