Klassens time: Cybersikkerhed

Mandag d.10 oktober kl. 10:00-10:45

Klassens time: Cybersikkerhed

Mandag den 10/10 kl. 10 inviterer Rasmus Brohave og Cybersikkerhedsrådet alle 8. klasser i Danmark til Klassens time om Cybersikkerhed.

Hvordan passer jeg bedst på mig selv på sociale medier? Kan min digitale identitet blive stjålet? Og hvor shopper man sikkert på nettet? Det undersøger Rasmus Brohave sammen med en række eksperter fra Cybersikkerhedsrådet, så du kan lære alt det om cybersikkerhed, som du har brug for at vide - ikke mindst, når du er fyldt 15 og har fået dit eget MitID.

Klassens time afholdes som webinar. Eleverne kan deltage enkeltvis fra egen computer, eller I kan deltage samlet på klassens smartboard.

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

Tilmeld din klasse ved at sende en mail til josboo@digst.dk, så modtager du et link til arrangementet.

Powered by Labrador CMS